Adrenaline quad safari tour

Pridružite nam se u spektakularnoj avanturi!

Saznaj više

Kopnena tura - Biševo

Vođena kopnena tura na Biševu

Saznaj više

IDEMO PLOVIT!

Obiteljski posao koji smo pokrenuli 2012. godine je nastavak na davnu 1988. kada sam sa svojim ocem Draženom, tada ravnateljem osnovne škole u Komiži, na našem 8-metarskom brodu kao 18-to godišnjak organizirao izlete na otoke
Brusnik i Svetac. Na brodu 'Vesna', kojeg je izgradio moj otac, nije bilo mjesta za više od desetak gostiju što nam se za te egzotične destinacije tada činilo dovoljnim. Dobra hrana i atmosfera učinila je 'Vesnu' pretjesnom već nakon par izleta, tako da smo već nakon prvog tjedna imali ogroman interes i potvrdu da
gradimo dobru priču. Kako je u to vrijeme Kompas bio glavni turoperator u Komiži, njihovi su nas vodiči i gosti prepoznali kao nešto drugačije. Nakon prve sezone proglasili su 'Vesnu' i njenu posadu najboljim organizatorom izleta. Odlazak u vojsku, a nakon toga i ratna zbivanja odredila su drugačiji životni pravac vezan za ribarstvo, trgovinu ribom i ugostiteljstvo.

Nakon svih ovih godina i sticanog iskustva izleti i plovidba na brodu 'Ames', na neki način su sukus svega što smo moja obitelj i ja radili u životu. Vjerujemo da prijašnje iskustvo naše izlete čini jedinstvenim i nezaboravnim doživljajem.

Našim geslom 'idemo plovit', želimo reći da naš izlet nije samo putovanje preko mora. To je doživljaj broda na kojem se živi, boravi, jede i pjeva. Naš brod nije sredstvo za transport između dviju obala nego mjesto za vrhunski užitak. To je prepoznala i Hrvatska turistička zajednica te smo 2016. te godine bili nagrađeni kao najbolji izlet u Republici Hrvatskoj.

Kad plovite sa nama vi uplovite u našu intimu, naš život i tako postajete članom naše obitelji.

Kada slike ljeta počnu blijediti, ostat će zauvijek u vašim sjećanjima, dan kada ste plovili s 'Amesom'.

LJILJANA

rujan 2019

Fantastična plovidba sa divnim domaćinima! Iduće godine idemo opet sa vama....ovako nešto prekrasno,se ne propušta! Hvala vam Pjerino i Silvana,na prekrasno provedenom danu!

FRANE

rujan 2017

Ne može se riječima opisat

LADA

srpanj 2018

Velika hvala Pjerinu i ekipi Galijula na rješavanju jedne izvanredne situacije. Vaša ljubaznost i profesionalnost i želja da od srca pomognete neće biti zaboravljena! Zaslužili ste deset zvjezdica!

TAJANA

kolovoz 2020

Iako sam od onih: Hvali more, drž' se kraja", izleti oko Visa i do Biševa i Modre spilje kupili su me za sva vremena, baš kao i gospodin Pjerino, gospođa Silvana, njihova obitelj i cijela posada broda. A tek gulaš od lignji gospođe Silvane - b o ž a n s t v e n!!

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Pridružite nam se na jednom od našim poznatih izleta i pogledajte otok iz naše perspektive!

Zabava

100%

Opušteni odmor

100%

Glazba

100%

Hrana

100%

Galerija fotografija

Isječci iz naših avantura