Trajanje

TRAJANJE

9h

Kapacitet

KAPACITET

46

Početak

POČETAK

10:00h

Zabava

ZABAVA

100%

Polazak iz komiške luke je u 10 sati.

Plovimo lagano uz komišku obalu slušajući zanimljivu i nerijetko duhovitu priču kapetana Pjerina o rodnoj mu Komiži, njenoj povijesti, građevinama, mještanima i obližnjim uvalama.

Naša plovidba se nastavlja južnom stranom otoka Visa koja je po mišljenju mnogih jedna od najljepših obala Jadrana. Prolazimo pokraj uvale Pritišćina u kojoj se smjestilo nekoliko simpatičnih ribarskih kuća.
Nakon Pritišćine plovimo uz klifove i špilje, a u neke od njih ulazimo pramcem kako bi gosti što bolje doživjeli ovu ljepotu. Iduća posebnost na našoj plovidbi je Stiniva. Pred Stinivom se sidrimo i kupamo 30-ak minuta kako biste ju u potpunosti doživjeli.

Nakon Stinive prolazimo pokraj uvala Mala i Vela Travna, plaže Srebrna i Zelene špilje. Plovidba iz Zelene špilje do Velike Smokove, pješčane plaže u kojoj se sidrimo, je obogaćena mirisima iz Silvanine kuhinje. Naša Silvana Vas neće ostaviti ravnodušnima svojom karbonarom od morskog psa i salatom od liganja s povrćem.

Nakon ručka slijedi malo pjesme te kapetanova priča o povijesti uvale koja je povezana sa 2. svjetskim ratom. Poslije priče napuštamo Veliku Smokovu i posjećujemo vojni potkop Jastog koji je služio za skrivanje podmornica.

Prolazimo pokraj uvale Oključina i doznajemo priču o rogaču, te priču o galiotima. Potom slijedi najrasplesanija uvala na otoku, Barjoška. Poznata je po mjuziklu Mamma Mia čiji je nastavak sniman upravo tu.

U Barjoškoj je naše zadnje kupanje prije raspjevanog i rasplesanog povratka u Komižu koji je zakazan negdje oko 19 sati.

60 €

  • 0 - 5 godina - gratis karta

  • 6 - 12 godina - popust 50 %

  • Izlet, ručak i zabava su uključeni u cijenu

REZERVIRAJ

SEZONA I POSEZONA
Od 01.07.

400 kn

  • 0 - 5 godina - gratis karta

  • 6 - 12 godina - popust 50 %

  • Izlet, ručak i zabava su uključeni u cijenu

REZERVIRAJ