Trajanje

TRAJANJE

11h

Kapacitet

KAPACITET

46

Početak

POČETAK

8:00h

Zabava

ZABAVA

100%

Isplovljavamo iz komiške luke u 8 sati slušajući zanimljivu i nerijetko duhovitu priču kapetana Pjerina o rodnoj mu Komiži, njenoj povijesti, građevinama, mještanima i obližnjim uvalama.

Prvo odredište je Brusnik, fascinantni nenaseljeni otočić vulkanskog podrijetla, udaljen 12 milja od matične Komiže, tj. negdje oko sat i pol vožnje potrebno je do početka ove “National Geographic” ture.
Nakon aperitiva dobrodošlice idemo u obilazak otoka uz primjerenu obuću - tenisice. Specifično žalo Brusnika oblikovano morem s obje strane, 9 prirodnih jezeraca za čuvanje jastoga, 9 zidina od kamena prekrivanih granama koje su služile kao skrovište posadi, specifična plaža od crnih stijena, crne gušterice itd., čine ovaj otok nevjerojatnim.

Nakon kupanja i komiške pogače, slijedi plovidba prema Svetom Andriji. Svetac je u vlasništvu obitelji Zanki, a jedna od nasljednica je članica naše posade, kapetanova supruga Silvana. Krećemo u obilazak otoka, crkvice, kuće obitelji Zanki gdje gosti mogu degustirati njihovo vino, prošek, travaricu, kapare i ostale otočke proizvode.

Nakon razgledavanja imanja obitelji Zanki vraćamo se na brod gdje će Silvana pripremiti ručak za Vas. Prije što Vam Silvana servira gregadu od morskog psa i ribarsku paštu, zakupati ćete se u uvali “Monda Nova”. Ivčevići će sve zasladiti s desertom iznenađenja i dalmatinskom pjesmom. Nakon plovidbe uz obalu Sveca, interesantne priče o otoku, ovaj nevjerojatan izlet zaključit ćemo kupanjem na jedinoj plaži otoka Sveca.

Povratak za Komižu zakazan je oko 19 sati.

PREDSEZONA
01.04. - 30.06.

60 €

  • 0 - 5 godina - gratis karta

  • 6 - 12 godina - popust 50 %

  • Izlet, ručak i zabava su uključeni u cijenu

REZERVIRAJ

SEZONA I POSEZONA
Od 01.07.

400 kn

  • 0 - 5 godina - gratis karta

  • 6 - 12 godina - popust 50 %

  • Izlet, ručak i zabava su uključeni u cijenu

REZERVIRAJ